Dokter Vanhulle Astrid Gynaecoloog regio De Pinte en Gent

Dr. Astrid Vanhulle behaalde in 2015 haar diploma geneeskunde aan de universiteit Gent met grote onderscheiding. Daarna volgde zij haar opleiding tot gynaecoloog.

Dr. Vanhulle heeft 2 jaar verloskundige ervaring opgedaan in Nederland (ETZ Tilburg en MST Enschede). Tijdens haar opleiding in het OLV Ziekenhuis Aalst, Sint-Augustus en AZ Jan Palfijn in Antwerpen heeft zij zich verder verdiept in de borstpathologie, gynaecologische oncologie en benigne chirurgie. Zij volgde het opleidingsprogramma Gynaecological Endoscopic Surgical Education (GESEA). Tevens heeft Dr. Vanhulle een jaar ervaring opgedaan op de dienst medische genetica en fertiliteit van het UZ Gent.

In 2020 behaalde zij het diploma arts-specialist in de gynaecologie en verloskunde. Nadien volgde Dr. Vanhulle een bijkomende opleiding senologie/oncoplastische borstchirurgie in het befaamde oncologisch centrum Oscar Lambret in Rijsel.

Dr. Vanhulle zet zich ook in voor missies in de Derde Wereld. Zo ging zij onder andere in maart 2021 met vzw H.E.L.P. naar Sao Tomé om operaties uit te voeren.

Op heden werkt Dr. Vanhulle als gynaecoloog in het AZ Sint-Vincentius Deinze waar zij deel uitmaakt van de borstkliniek. U kan bij haar terecht voor de behandeling van borstaandoeningen, het opvolgen van zwangerschappen, algemene gynaecologie en fertiliteitsproblemen. Daarnaast heeft zij een bijzondere interesse in minimaal invasieve gynaecologische ingrepen. Momenteel volgt Dr. Vanhulle nog een training robotchirurgie.